Χάρι: Η ατάκα του Καρόλου για τον «πραγματικό πατέρα» και η κοκαΐνη

Ελλάδα
Χάρι: Η ατάκα του Καρόλου για τον «πραγματικό πατέρα» και η κοκαΐνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail o πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι έπαιρνε κοκαΐνη «κάποιες» φορές κατά τη διάρκεια των πιο άγριων πάρτι του.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που κάνει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του «Spare» προκαλώντας τριγμούς στο παλάτι. Εκτός από τις σχέσεις του με την οικογένειά του ο Χάρι μιλάει και για προσωπικά του θέματα όπως την χρήση κοκαΐνης όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail o πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι έπαιρνε κοκαΐνη «κάποιες» φορές κατά τη διάρκεια των πιο άγριων πάρτι του. Ο Δούκας του Σάσσεξ περιγράφει ότι τον σύρανε στο γραφείο ενός μέλους του προσωπικού του Βασιλικής Οικογένειας κατά τη διάρκεια του Χρυσού Ιωβηλαίου της Βασίλισσας το 2002 αφού ένας δημοσιογράφος ρώτησε το Παλάτι για τις συνήθειές του να παίρνει ναρκωτικά. Ο Χάρι μιλάει επίσης για τη χρήση κάνναβης και αλκοόλ.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο Χάρι αναφέρεται σε ένα... αστείο που του έκανε παλαιότερα ο σημερινός βασιλιάς Κάρολος. Συγκεκριμένα τον ρώτησε "αν ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός τους πατέρας".

«Σκότωσα 25 Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν - Τους έβλεπα σαν πιόνια»

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να αποκαλύπτει στο βιβλίο του ότι σκότωσε 25 μαχητές Ταλιμπάν κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιοδείας του στο Αφγανιστάν.

Ο Δούκας του Σάσεξ, ο οποίος βρισκόταν στο Αφγανιστάν ως πιλότος ελικοπτέρου Απάτσι, είπε ότι δεν τους θεωρούσε «ανθρώπους» αλλά «πιόνια μιας παρτίδας σκακιού».

Είπε επίσης ότι «δεν ήταν ένας αριθμός που με γεμίζει με ικανοποίηση, αλλά ούτε και με ντροπιάζει», σύμφωνα με την Telegraph.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας αποκαλύπτει λεπτομέρειες της θητείας του στην εμπόλεμη ζώνη.

Ο δικηγόρος του Δούκα είπε ότι «δεν αισθάνεται ασφαλής» όταν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού έχασε την ασφάλειά του που χρηματοδοτούνταν από τους φορολογούμενους όταν αυτός και η σύζυγός του εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντα.

Στο παρελθόν είχε θεωρηθεί στόχος τρομοκρατών λόγω των δύο αποστολών του στο Αφγανιστάν.

Ξύλο μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι αποκαλύπτει βιβλίο

Στο «Spare» ο Χάρι φέρεται να ισχυρίζεται πως πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό του Ουίλιαμ, έπειτα από τσακωμό ο οποίος αφορούσε τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον έπιασε από το πέτο και τον πέταξε στο έδαφος. Όπως αναφέρει μάλιστα, ο ίδιος έφερε εμφανή τα σημάδια της επίθεσης του αδερφού του, όπως γρατζουνιές και μώλωπες.

Το επεισόδιο τοποθετείται χρονικά στο 2019, με τον Ουίλιαμ να επιτίθεται στον Χάρι σχετικά με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκ την οποία χαρακτήριζε «δύσκολη, αγενή και τραχιά».

Ο Χάρι κατηγορεί τον αδερφό του ότι υιοθέτησε το «αφήγημα του Τύπου» για τη Μέγκαν, γεγονός από το οποίο προέκυψε ο καβγάς. Είναι άγνωστο πως το απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του πρίγκηπα Χάρι έφτασε στα χέρια του Guardian, καθώς ο εκδοτικός οίκος έχει προσπαθήσει ιδιαίτερα για να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο του βιβλίου.

«Μην παντρευτείς την Καμίλα - Θα γίνει κακιά μητριά»

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε - σύμφωνα με την Daily Mail - στα απομνημονεύματά του ότι αυτός και ο Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φοβούμενοι ότι θα ήταν η «κακιά τους μητριά».

Στην εκρηκτική αυτοβιογραφία του, με τίτλο Spare, ο δούκας του Σάσσεξ ισχυρίζεται ότι αυτός και ο αδελφός του δεν στάθηκαν εμπόδιο στη σχέση του τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας, αλλά του είχαν ζητήσει να μην την παντρευτεί.

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι η πρώτη της συνάντηση πόνεσε σαν «ένεση», γράφοντας: «Κλείσε τα μάτια σου και δεν θα το νιώσεις καν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News