Συγκλονίζει ο παππούς της 29χρονης: "Πέταξε το μωρό από εκδίκηση στον άντρα της" (βίντεο)

Ελλάδα
Συγκλονίζει ο παππούς της 29χρονης: "Πέταξε το μωρό από εκδίκηση στον άντρα της" (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα, δεν θα γινόταν. Θα την μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ ότι θα γίνονταν αυτά τα πράγματα;», πρόσθεσε ο παππούς της κατηγορουμένης

Την δική του εκτίμηση για τους λόγους που οδήγησαν την 29χρονη μητέρα να ρίξει το βρέφος της στον Αλιάκμονα, όπως κατηγορείται, εξέφρασε ο παππούς της. Η 29χρονη από την Βέροια, που προφυλακίστηκε σήμερα για την ανθρωποκτονία του παιδιού της, αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται πως δεν έριξε εκείνη το μωρό στο νερό.

«Από εκδίκηση στον άντρα της έγινε», δήλωσε ο παππούς της 29χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα, δεν θα γινόταν. Θα την μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ ότι θα γίνονταν αυτά τα πράγματα;», πρόσθεσε ο παππούς της κατηγορουμένης.

Ξέσπασε ο πατέρας του βρέφους

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cpjdfcty7r0x

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους, λέγοντας ότι έκανε τα πάντα προκειμένου να αναγνωρίσει το παιδί και παρείχε χρήματα για το φαγητό και τους γιατρούς του.

«Έκανα τα πάντα για το παιδί, θα πήγαινα δικαστικά για την αναγνώρισή του», λέει, ενώ υποστηρίζει πως όταν έπαιρνε ο ίδιος το βρέφος, ήταν αλλαγμένο και περιποιημένο.

«Δεν έχω πάει ακόμα στο χώμα που είναι θαμμένο το παιδί μου. Έκανα τα πάντα να το αναγνωρίσω. Ενδιαφερόμουν κι έπεφτα σε τοίχο… Τώρα θα γυρίσει πίσω το παιδί; Θα το ξαναβάλω στην κούνια του;», ξέσπασε. «Πού να φανταστώ ότι θα μας έρθει τέτοια μέρα. Έφυγε το αγγελούδι», πρόσθεσε.

«Ήταν η ψυχή μου, η αδυναμία μου», δήλωσε η γιαγιά του βρέφους, από την πλευρά του πατέρα.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cpjdrd55qqcx
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News