Ο Ν. Δένδιας συνεχάρη τον νέο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Ελλάδα
Ο Ν. Δένδιας συνεχάρη τον νέο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον νέο υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν συνεχάρη χθες και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

 

Τον νέο υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν συνεχάρη χθες και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για την περαιτέρω εμβάθυνση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ, τον προγραμματισμό συναντήσεων και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, επισημαίνει σε ανάρτηση του στο Twitter ο Ν Δένδιας.

Σε αντίστοιχη ανάρτησή του, ο νεοδιορισθείς υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν αναφέρει πως συνομίλησε με τον Νίκο Δένδια για τις «καλές σχέσεις» μεταξύ των δύο χωρών και συμφώνησαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται και να ενισχύσουν τους διμερείς δεσμούς στους τομείς της «οικονομίας, της ενέργειας και όχι μόνο».

Επίσης, εξέφρασε τη χαρά του που ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αποδέχτηκε την πρόσκλησή του να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ. Όπως γνωστοποίησε, η επίσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News