Ελλάδα

Αλ. Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση"

"Αντί να απολογηθεί για τις νέες ανατιμήσεις στα τρόφιμα, τις τεράστιες ελλείψεις σε βασικά φάρμακα και το γεγονός ότι για 14η συνεχή μέρα έχουμε την ακριβότερη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος πανευρωπαϊκά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση", αναφέρει σε δηλώσεις του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξης Χαρίτσης.

"Αντί να απολογηθεί για τις νέες ανατιμήσεις στα τρόφιμα, τις τεράστιες ελλείψεις σε βασικά φάρμακα και το γεγονός ότι για 14η συνεχή μέρα έχουμε την ακριβότερη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος πανευρωπαϊκά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση", αναφέρει σε δηλώσεις του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης.

Αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε "τροπολογία για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα στον κατώτατο συντελεστή, όπως συστήνει και η ίδια η ΕΕ" και προσθέτει: "Δυστυχώς η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά την μείωση έμμεσων φορολογικών υποχρεώσεων που θα ωφελούσε την πλειοψηφία των συμπολιτών μας αλλά προχωρά σε φοροελαφρύνσεις για μεγάλη περιουσία και υψηλά εισοδήματα. Όπως η κατάργηση του φόρου για γονικές παροχές ύψους 800.000 ευρώ και η μείωση του φόρου στα μερίσματα".

Μιλώντας συνολικότερα για την οικονομία υποστήριξε: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ νοικοκύρεψε τα δημόσια οικονομικά, ρύθμισε μεσοπρόθεσμα το χρέος και παρέδωσε γεμάτα ταμεία. Πάει πολύ να μας μιλά για δημοσιονομική σταθερότητα η ΝΔ, που λίγα χρόνια πριν οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία. Θα παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό την προγραμματική μας πρόταση για σύγκρουση με την ακρίβεια, στήριξη των μικρομεσαίων και ανακατεύθυνση των ευρωπαϊκών πόρων. Αλλά και για την στήριξη του κοινωνικού κράτους και της δημόσιας υγείας και την αποκατάσταση των θεσμών. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι το πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια