Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έκλεβε κοσμηματοπωλεία ο «κλέφτης με το πατίνι»!

Ελλάδα
Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έκλεβε κοσμηματοπωλεία ο «κλέφτης με το πατίνι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 41χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραττε κλοπές από κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο της απασχόλησης, έχει πλέον συλληφθεί. Χαρακτηριστικό είναι ότι πήγαινε και έφευγε απο τα κοσμηματοπωλεία με ένα… πατίνι!

Άρπαζε κοσμήματα και ρολόγια από κοσμηματοπωλεία και γινόνταν καπνός. Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τον «κλέφτη με το πατίνι»!

Ο 41χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραττε κλοπές από κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο της απασχόλησης, έχει πλέον συλληφθεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πήγαινε και έφευγε απο τα κοσμηματοπωλεία με ένα… πατίνι!

Εξιχνιάσθηκαν 12 περιπτώσεις κλοπών σε κοσμηματοπωλεία, αλλά και μία σε φαρμακείο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, χθες 23-12-2022 στην περιοχή του Κολωνακίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο μηνών διαπιστώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας η διάπραξη κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης από κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κυρίως στο Κολωνάκι, στις οποίες ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη αφαιρούσε κοσμήματα δίχως να γίνεται αντιληπτός από τους υπαλλήλους και αποχωρούσε.

Την 22-12-2022 ο κατηγορούμενος είχε μεταβεί σε κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι, προσποιούμενος τον πελάτη και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε πλήθος κοσμημάτων μεγάλης αξίας και αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός από την υπάλληλο», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η αστυνομία για τον «κλέφτη με το πατίνι»!

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, που αποτυπώνει τη δράση και τον τρόπο με τον οποίο ενεργούσε ο 41χρονος ληστής.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cph31odwlt09
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News