Εύα Καϊλή: Η βάφτιση θα γινόταν το Πάσχα στην Κρήτη (βίντεο)

Κρήτη
Εύα Καϊλή: Η βάφτιση θα γινόταν το Πάσχα στην Κρήτη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 22 μηνών κόρη που απέκτησε με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, βρίσκεται με τον πατέρα της ευρωβουλευτή - Ο νονός της κόρης της Εύας Καϊλή δήλωσε πως πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά της, ενώ αποκάλυψε πως έκαναν σχέδια για τη βάφτιση της μικρής Αριάδνης στην Κρήτη το ερχόμενο καλοκαίρι

«Είναι τόσο καλός άνθρωπος που αν έγινε κάτι, θα έγινε εις βάρος της», σημειώνει ο νονός της κόρης της Εύας Καϊλή η οποία πέρασε τα Χριστούγεννα στο κελί της στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες και μόνη. Η πρώην Ευρωβουλευτής, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο Qatargate, θα βρίσκεται στη φυλακή έως τις 22 Ιανουαρίου, οπότε θα εξεταστεί ξανά το ενδεχόμενο αποφυλάκισής της με περιοριστικά μέτρα.

Η 22 μηνών κόρη που απέκτησε με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, βρίσκεται με τον πατέρα της ευρωβουλευτή. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο νονός της κόρης της Εύας Καϊλή δήλωσε πως πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά της, ενώ αποκάλυψε πως έκαναν σχέδια για τη βάφτιση της μικρής Αριάδνης στην Κρήτη το ερχόμενο καλοκαίρι. «Πιστεύω ότι θα αθωωθεί. Η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία για εκείνη, γιατί την ξέρω. Είναι τόσο καλός άνθρωπος που αν έγινε κάτι, θα έγινε εις βάρος της. Δεν προκαλούσε ποτέ με τη ζωή που έκανε, ούτε με τα χρήματα ούτε με πλούτο. Δεν τα έχει βάλει με κανέναν, είναι πολύ χάλια. Είναι αθώα και θα αποδειχτεί.

Υπενθυμίζεται η μεγάλη αγάπη της κ. Καϊλή για την Κρήτη. Μιλώντας στην «Νέα Κρήτη», είχε αποκαλύψει την αδυναμία της για το νησί, που το όνομα της κόρης της είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του νησιού: Αριάδνη! Νονοί της μικρής Αριάδνης θα είναι Κρητικοί φίλοι της, αλλά και άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός της από το εξωτερικό, ενώ δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο, το Μυστήριο της βάφτισης να τελεστεί στο νησί. «Η πανδημία και οι αντικειμενικές συνθήκες μάς έχουν κάπως καθυστερήσει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι σύντομα όλα θα γίνουν όπως πρέπει και όπως ακριβώς επιθυμούμε. Με νονούς από την Κρήτη και το εξωτερικό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Καϊλή.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News