Ελλάδα

Ανακοίνωσε ο Τσίπρας την Πόπη Τσαπανίδου ως Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

"Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα", ανέφερε στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Πόπης Τσαπανίδου στο πλευρό του και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστώντας θερμά τον Νάσο Ηλιοπουλο.  Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας αναφέρει: "Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά.

Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής.
Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας.

Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια