Στρατηγός Φλώρος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν το αγαθό της ασφάλειας» (βίντεο)

Ελλάδα
Στρατηγός Φλώρος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν το αγαθό της ασφάλειας» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε ακριτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων για τις καθιερωμένες ευχές, στέλνοντας παράλληλα ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση

Σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Γαύδο, στο Καστέλλι, στο Κυριαμάδι,στην Κάρπαθο, στην Στρογγύλη, στη Ρω και στο Καστελόριζο, για ανταλλαγή ευχών των Χριστουγέννων και του νέου Έτους βρέθηκε σήμερα (27/12) ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Ο κ. Φλώρος στο μήνυμα που έστειλε αναφέρθηκε στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα και οι Ένοπλες Δυνάμεις, υπογραμμίζοντας ότι οι τελευταίες είναι ισχυρότατες και αποτελεσματικότητες.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μεγαλώνει διαρκώς η ισχύς τους, κάτι που είναι επίφοβο για τους εχθρούς αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό για τους φίλους και συμμάχους που θέλουν να αναπτύξουν σχέσεις και συνεργασίες με την Ελλάδα.

«Οι προκλήσεις είναι δίπλα, σε απόσταση αναπνοής. Τις βλέπουμε, τις ακούμε και τις καταλαβαίνουμε κάθε μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που κάνετε, 365 ημέρες τον χρόνο. Πρέπει να έχουμε δυνατές, ισχυρότατες και αποτελεσματικότητας Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτές είναι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι ισχυρότατες και αποτελεσματικότατες, και στα τρία επίπεδα και στην ξηρά, και στη θάλασσα και στον αέρα είμαστε εδώ», είπε ο στρατηγός Φλώρος και πρόσθεσε:

«Και θα είμαστε εδώ για πάντα, προασπιζόμενοι το εθνικό συμφέρον, την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα και στο τέλος της ημέρας την ελευθερία των Ελλήνων. Δηλαδή ημών των ιδίων, των οικογενειών μας και των ανθρώπων που δεν ασχολούνται με το στράτευμα, των πολιτών. Για αυτό υπάρχουν παντού οι Ένοπλες Δυνάμεις. Για να αποτελούν το ισχυρό «κουβούκλιο», την ασπίδα μέσα στην οποία η κοινωνία μπορεί να επιδίδεται στα ειρηνικά της έργα. Εμείς το κάνουμε αυτό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν το αγαθό της ασφάλειας».

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επεσήμανε επίσης ότι: «Αυτό που κάνετε, όσο μικρό και αν είναι, είναι τεράστιο. Είναι αυτά τα οποία κάνουν την εθνική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων, επίφοβη για τους εχθρούς και πολύ ελκυστική για φίλους και συμμάχους που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Κι αυτοί είναι πολλοί».

Πηγή: newsbomb.gr

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News