Δημητρακόπουλος στην Corriere Della Sera: «Η Εύα Καϊλή ζει έναν εφιάλτη, μια καταστροφή»

Ελλάδα
Δημητρακόπουλος στην Corriere Della Sera: «Η Εύα Καϊλή ζει έναν εφιάλτη, μια καταστροφή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποινικολόγος διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που η Εύα Καϊλή αφεθεί ελεύθερη θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα αγωνιστεί μέχρι να «αναγνωριστεί η αθωότητά της»

Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Εύα Καϊλή μίλησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην Corriere Della Sera.

Ο κος Δημητρακόπουλος δήλωσε για ακόμα μια φορά ότι η ευρωβουλευτής είναι αθώα και τόνισε ότι «ζει έναν εφιάλτη, μια καταστροφή».

Ο ίδιος σημείωσε ότι η εντολέας του «μετά από όσα διάβασε στους φακέλους της έρευνας αισθάνεται προδομένη, το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της» και επέμεινε ότι η τέως Αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής «δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα χρήματα δεν ήταν δικά της ούτε τα φύλαγε».

Ερωτηθείς, αν η ευρωβουλευτής ψήφισε ποτέ στο κοινοβούλιο αυτός που τις υπέδειξε ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Αντόνιο Παντσέρι, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «Ψήφιζε πάντα σύμφωνα με τη συνείδησή της, ούτε ο Παντσέρι ούτε ο πατέρας του παιδιού της επηρέασαν ποτέ την ψήφο της. Η εγκαθίδρυση εμπορικών σχέσεων με το Κατάρ αποτελεί κεντρική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ευρώπη χρειάζεται το φυσικό αέριο του Κατάρ για να μην εγκλωβιστεί στο κρύο».

Ο γνωστός ποινικολόγος διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερη θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα αγωνιστεί μέχρι να «αναγνωριστεί η αθωότητά της».

Όσον αφορά το κατηγορητήριο είπε ότι «Οι κατηγορίες είναι πολύ αόριστες και δεν βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά».

(φωτογραφία αρχείου ΑΡ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News