Ίλιον: Προφυλακιστέοι δύο ακόμα άτομα, μετά την απολογία τους, για τον βιασμό 15χρονου

Ελλάδα
Ίλιον: Προφυλακιστέοι δύο ακόμα άτομα, μετά την απολογία τους, για τον βιασμό 15χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται πως δεν έχει ασκηθεί βία στον συνομήλικό τους και πως οι ρόλοι σε όλο αυτό που εκτυλίσσονταν επί σχεδόν ένα μήνα "ήταν εναλλασσόμενοι"

Άλλοι δυο ανήλικοι από την ομάδα που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο αγόρι στο Ίλιον, οδηγούνται στην φυλακή μετά τις απολογίες που έδωσαν σε Ανακριτή Ανηλίκων.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του παιδιού οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, ενώπιον του δικαστικού λειτουργού για να απολογηθούν για βαριές κατηγορίες που φέρονται να έχουν διαπράξει ως συμμορία με άλλους συνομηλίκους τους.

Άλλοι τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση που προκαλεί σοκ για την αγριότητα που φέρονται να έχουν διαπράξει τα ανήλικα παιδιά σε βάρος του 15χρονου, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες που έδωσαν το Σάββατο , παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ένας ακόμη, από τους έξι που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του αγοριού, αφέθηκε ελεύθερος με όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

   Οι δύο που οδηγήθηκαν στον Ανακριτή είχαν λάβει προθεσμία για τις απολογίες τους το Σάββατο, συναινώντας στην κατά μία ημέρα παράταση της κράτησης τους πέραν του 5μέρου που ορίζει ο νόμος.

   Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενος ένας ανήλικος, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές. Το αγόρι φέρεται σύμφωνα με τον 15χρονο καταγγέλλοντα να έχει σημαντικό ρόλο στις πράξεις που αποδίδονται στην ομάδα.

   Πληροφορίες αναφέρουν ότι από όσα κατήγγειλε ο 15χρονος ,προκύπτει εμπλοκή και άλλων ανηλίκων στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και κορίτσια τα οποία φέρονται να βρίσκονταν μπροστά σε πράξεις που λάμβαναν χώρα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου επί ένα μήνα βασανίζονταν το αγόρι, χωρίς να έχουν ενεργό ρόλο, όπως κατέθεσε το θύμα.

   Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται πως δεν έχει ασκηθεί βία στον συνομήλικό τους και πως οι ρόλοι σε όλο αυτό που εκτυλίσσονταν επί σχεδόν ένα μήνα "ήταν εναλλασσόμενοι".

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ                                                                 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News