Καιρός: Αναλυτικά οι προβλέψεις για την ερχόμενη εβδομάδα - Πως θα κάνουν Πρωτοχρονιά οι Κρητικοί

Κρήτη
Καιρός: Αναλυτικά οι προβλέψεις για την ερχόμενη εβδομάδα - Πως θα κάνουν Πρωτοχρονιά οι Κρητικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σκηνικό του καιρού για την Κρήτη αύριο Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Γενικά αίθριο το σκηνικό του καιρού με περιορισμένες τοπικές νεφώσεις για αύριο Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στην Κρήτη τοπικά έως 5 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τι αναμένεται για παραμονή και ημέρα Πρωτοχρονιάς

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Στα βόρεια, τα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από δυτικές βορειοδυτικές 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φθάσει τους 13 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Στα δυτικά, τα ανατολικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πρόγνωση για την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(φωτογραφία αρχείου pxhere)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News