Σοκαριστικό βίντεο από το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου - Μάχη για τη ζωή δίνει ο υπάλληλος καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε

Ελλάδα
Σοκαριστικό βίντεο από το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου - Μάχη για τη ζωή δίνει ο υπάλληλος καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο βίντεο φαίνεται η τραγική στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει με δύναμη πάνω στον 52χρονο εργαζόμενο, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Σοκ προκαλεί το φρικτό τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της παραμονής Χριστουγέννων στη λεωφόρο Σουνίου, κατά το οποίο ακρωτηριάστηκε ένας υπάλληλος καθαριότητας.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η τραγική στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει με δύναμη πάνω στον 52χρονο εργαζόμενο, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το attica pressnews, το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας νέος και παρέσυρε τον άτυχο υπάλληλο τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου. Το αυτοκίνητο του δήμου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια, με αναμμένους τους ειδικούς φάρους και τα αλάρμ. Όπως επισημαίνουν από την Τροχαία, ο δρόμος είναι με διπλή διαχωριστική και με πολύ μικρό όριο ταχύτητας καθώς διέρχεται μέσα από κατοικημένη περιοχή.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος υπάλληλος που ακρωτηριάστηκε

Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Όπως λένε από το νοσοκομείο, έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τη ζωή του.

Συνάδελφοι του 52χρονου υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο ο οποίος κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά καθώς σπουδάζει δύο παιδιά.

Το βίντεο από το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News