Βίντεο σοκ από το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου

Ελλάδα
Βίντεο σοκ από το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου Παραμονής Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού με θύμα έναν 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας

Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου Παραμονής Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού με θύμα έναν 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας.

Το protothema.gr παρουσιάζει βίντεο-ντοκουμέντο από τη μοιραία σύγκρουση στο οποίο φαίνεται η ταχύτητα με την οποία το ΙΧ αυτοκίνητο πέφτει πάνω στον 52χρονο την ώρα που αυτός μαζεύει ένα μεταλλικό κάδο σκουπιδιών για να τον φορτώσει πάνω στο απορριμματοφόρο. Στα πλάνα διακρίνεται ο υπάλληλος να κατεβαίνει από το απορριμματοφόρο, να πιάνει τον κάδο και να τον σέρνει προς το όχημα του Δήμου.

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ΚΑΤ συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 52χρονος, υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού ο οποίος τραυματίστηκε από το τροχαίο. Από χθες το πρωί, οι γιατροί έκαναν αγώνα προκειμένου να σώσουν το πόδι του αλλά ο άτυχος υπάλληλος ακρωτηριάστηκε ενώ φέρει σοβαρά τραύματα και στο άλλο του πόδι.

Τις τελευταίες ώρες, η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τη ζωή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News