Ίλιον: Προφυλακίζονται οι τρεις 15χρονοι για τον βιασμό συμμαθητή τους

Ελλάδα
Ίλιον: Προφυλακίζονται οι τρεις 15χρονοι για τον βιασμό συμμαθητή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλοι δύο από την ομάδα των ανηλίκων που κατηγορούνται για τις φρικτές πράξεις θα απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ο 6ος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος

Την απόφαση να προφυλακιστούν οι τρεις από τους έξι ανήλικους  που κατηγορούνται για την υπόθεση της σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος 15χρονου αγοριού, στο Ίλιον, πήρε σήμερα ο Ανακριτής Ανηλίκων, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

Άλλοι δύο από την ομάδα των ανηλίκων που κατηγορούνται για τις φρικτές πράξεις θα απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ο 6ος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι τρεις ανήλικοι που απολογήθηκαν και κρίθηκαν προφυλακιστέοι αποδέχθηκαν εν μέρεις τις πράξεις τους, ωστόσο υποστήριξαν ότι υπήρχε συναίνεση από την πλευρά του θύματος και απέδωσαν τις αποτρόπαιες ενέργειές τους στο πλαίσιο ερωτικών πειραματισμών με εναλλαγή ρόλων.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό σε βάρος του συνομηλίκου τους και άλλες βαριές κατηγορίες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του Ανακριτή Ανηλίκων για να απολογηθούν για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News