Λεφτά υπάρχουν: Πελάτης νυχτερινού κέντρου ξόδεψε 40.000 ευρώ μόνο σε... λουλούδια

Life
Λεφτά υπάρχουν: Πελάτης νυχτερινού κέντρου ξόδεψε 40.000 ευρώ μόνο σε... λουλούδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πελάτης θέλει να σε βλέπει και εσένα να είσαι ευχάριστη. Οπότε όταν κι εμείς έχουμε τέτοια διάθεση και περνάμε καλά, θα πουλήσουμε» λέει μια από τις κοπέλες που πουλά λουλούδια σε γνωστό κέντρο διασκέδασης

Λεφτά υπάρχουν, τουλάχιστον σε κάποιους πελάτες που τα σκορπάνε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Η κάμερα του Alpha και η εκπομπή «Αυτοψία» συνάντησε τους πρωταγωνιστές της νύχτας, οι οποίοι μίλησαν για τις δυσκολίες και τα μυστικά της δουλειάς. Ο Αντώνης Σρόιτερ πέρασε μια βραδιά με τους εργαζόμενους σε ένα κέντρο διασκέδασης και μίλησε με το προσωπικό.

//--> //-->

Ο πελάτης θέλει να σε βλέπει και εσένα να είσαι ευχάριστη. Οπότε όταν κι εμείς έχουμε τέτοια διάθεση και περνάμε καλά, θα πουλήσουμε» λέει μια από τις κοπέλες που πουλά λουλούδια.

Όσο για τον μεγαλύτερο λογαριασμό που έχει να δει να γίνεται μπροστά της σε λουλούδια, αποκάλυψε στον Αντώνη Σρόιτερ: «Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έχω δει σε λουλούδια είναι 40.000 ευρώ. Πάντα υπάρχουν κι αυτοί που ξοδεύουν τέτοια ποσά. Εγώ όταν ακούω τέτοια νούμερα, κάτι παθαίνω, δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Ένας παρκαδόρος μίλησε επίσης και για άλλα ευτράπελα. «Το περιστατικό που θα πω είναι για γέλια. Φεύγει ένα αυτοκίνητο από το μαγαζί και λίγο αργότερα μας παίρνει τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του. Μας είπε ότι άφησε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ και όταν γύρισε του έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας. Πήγαμε στο χώρο του πάρκινγκ μήπως είχε πέσει εκεί αλλά δεν βρήκαμε κάτι. Πήρα τηλέφωνο τον πελάτη και του είπα ότι θα δω τις κάμερες για να διαπιστώσω αν είχε έρθει με τον προφυλακτήρα ή χωρίς. Μισή ώρα αργότερα μου έστειλε "συγγνώμη" σε μήνυμα διότι είχε ξεχάσει τον προφυλακτήρα στο σπίτι του», διηγήθηκε.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News