default-image

Εντοπίστηκε η μία μηχανή των ληστών της Rolex - Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Ελλάδα
Εντοπίστηκε η μία μηχανή των ληστών της Rolex - Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα εξέλιξη σε ότι αφορά την ληστεία στο κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας χθες το πρωί, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε η μία εκ των δύο μηχανών που χρησιμοποίησαν οι ληστές

Υπενθυμίζεται ότι οι ληστές απομακρύνθηκαν από το σημείο, αφού άρπαξαν 23 ρολόγια μεγάλης αξίας σε περίπου ένα λεπτό σπάζοντας την βιτρίνα του καταστήματος στην οδό Κολοκοτρώνη με ένα σφυρί. Ακολούθως οι τέσσερις ληστές επιβιβάστηκαν στις δύο μηχανές και εξαφανίστηκαν.

Αμέσως μετά το ληστεία σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των ληστών με εκταταμένες έρευνες και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο ΕΛΑΣ εντόπισε τη μία εκ των δύο μηχανών που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία της Rolex.

Αυτό είναι το δεύτερο στοιχείο που έχει στα χέρια της ΕΛΑΣ, πέρα από τα βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος τόσο του καταστήματος της Rolex όσο και τον γύρω καταστημάτων και φυσικά από τη διαδρομή διαφυγής που ενδεχομένως χρησιμοποίησαν οι ληστές.

Το πρώτο σημαντικό στοιχείο που έχουν ήδη στα χέρια τους από χθες στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ είναι το σφυρί με το οποίο οι ληστές έσπασαν τη βιτρίνα. Το σφυρί τους έπεσε και ενδεχομένως σε αυτό να βρεθούν σημαντικά στοιχεία από αποτυπώματα μέχρι γενετικό υλικό.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News