Επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων ο Βασίλης Τζέμος

Ελλάδα
Επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων ο Βασίλης Τζέμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα σύνθεση του ΔΣ αφορά τα έτη 2023 - 2025

Ο Συνταγματολόγος και Ευρωπαϊκολόγος Βασίλης Γ. Τζέμος επανεξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), της μεγαλύτερης επιστημονικής ένωσης στο πεδίο του Δημοσίου Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου, του Οικονομικού Δικαίου και της Δημόσιας Διοίκησης, για το διάστημα 2023-2025. Ο Βασίλης Τζέμος είναι Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Οικονομικών Θεσμών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και ΣτΕ εξειδικευμένος σε θέματα Ενωσιακού Δικαίου και ΕΣΔΑ, Φορολογικού Δικαίου, Πολεοδομικού Δικαίου, Δημοσίων Συμβάσεων και Κρατικών Ενισχύσεων, Δημοσιοϋπαλληλικού Δικαίου και Προσωπικών Δεδομένων. Διδάσκει Διοικητικό, Συνταγματικό και Ενωσιακό Δίκαιο στην Εθνική Σχολή Δικαστών και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Είναι Διευθυντής των επιστημονικών περιοδικών ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ (www.publiclawjournal.com) (το πρώτο ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό (από το 2016) ελευθέρα προσβάσιμο σε όλους στο χώρο του Δημοσίου Δικαίου, με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα), ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και Εγκυκλοπαίδεια Δημοσίου Δικαίου, Ενωσιακού Δικαίου και Δημόσιας Διοίκησης. Είναι πρώην Σύμβουλος του ΑΣΕΠ και πρώην Ειδικός Επιστήμονας του Συνηγόρου του Πολίτη.

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) απαρτίζεται από τα εξής Μέλη: Β. Γ. Τζέμος (Πρόεδρος), Δ. Πυργάκης (Αντιπρόεδρος), Η. Μικρουλέας (Γραμματέας), Α. Κουτσαύτη (Ταμίας), Δ. Στράνης, Α. Σακελλαρίου, Α. Παπακωνσταντίνου, Δ. Φιλίππου, Ι. Κοϊμτζόγλου, Μ. Πραβίτα, Σ. Μαυρίδης, Κ. Μαργαρίτης, Ε. Παλιούρα (τακτικά Μέλη), Ν. Πενίδης, Κ. Αργυρόπουλος (αναπληρωματικά Μέλη).

Μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) είναι Δικαστές, Καθηγητές Πανεπιστημίου, Δικηγόροι ειδικευμένοι στο Δημόσιο Δίκαιο, Νομικοί Σύμβουλοι του Κράτους, Μέλη Ανεξάρτητων Αρχών και ανώτατα στελέχη του Δημοσίου. Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) αριθμοί περίπου 650 μέλη και είναι πάντα ανοικτή σε νέα μέλη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News