Σοκάρει ο συνολικός αριθμός ανθρωποκτονιών την τελευταία δεκαετία στη χώρα (Πίνακας)

Ελλάδα
Σοκάρει ο συνολικός αριθμός ανθρωποκτονιών την τελευταία δεκαετία στη χώρα (Πίνακας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα στοιχεία να δείχνουν ότι στο διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου της φετινής χρονιάς έχει σημειωθεί ο μικρότερος αριθμός δολοφονιών τα τελευταία 11 χρόνια

Τα στατιστικά στοιχεία για τις ανθρωποκτονίες και τις εξιχνιάσεις ανθρωποκτονιών από το 2011 έως και το 11μηνο του 2022 έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τα στοιχεία να δείχνουν ότι στο διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου της φετινής χρονιάς έχει σημειωθεί ο μικρότερος αριθμός δολοφονιών τα τελευταία 11 χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό των ανθρωποκτονιών που έχουν εξιχνιαστεί με το ποσοστό να αγγίζει το 90%, το υψηλότερο από το 2011.

Στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ για τις τετελεσμένες ανθρωποκτονίες από το 2011 μέχρι και τον Νοέμβριο 2022

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε σήμερα το πρωί στον Σκάι: «Θέλω να είμαι ευθύς. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα, το βασικό μου μέλημα είναι η αστυνομία να ενισχύσει την παρουσία της στις γειτονιές. Είναι αλήθεια ότι ενισχύθηκε ή όχι; Οι 74 δολοφονίες που έχουν γίνει φέτος, είναι οι λιγότερες σε ετήσια βάση τα τελευταία 11 χρόνια. Το ποσοστό εξιχνιάσεως των ανθρωποκτονιών είναι φέτος, το υψηλότερο που έχει υπάρξει ποτέ, σχεδόν 90%».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News