Πώς θα ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση της Google πριν από το σεισμό

Κρήτη
Πώς θα ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση της Google πριν από το σεισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα νέο σύστημα έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών ενεργοποιήθηκε από την Google και πολλοί χρήστες Android κινητών έλαβαν ειδοποίηση, σχεδόν πριν αντιληφθούν ότι γίνεται σεισμός

Μια νέα ειδοποίηση της Google φέρνει τους χρήστες προ… σεισμού πριν αυτός προλάβει να «χτυπήσει»!

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μεγάλου σεισμού που σημειώθηκε στην Εύβοια και… ταρακούνησε για τα καλά και την Αθήνα, πολλοί χρήστες κινητών έλαβαν μήνυμα από την Google.

Ένα νέο σύστημα έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών ενεργοποιήθηκε από την Google και πολλοί χρήστες Android κινητών έλαβαν ειδοποίηση, σχεδόν πριν αντιληφθούν ότι γίνεται σεισμός.

Εξάλλου, σεισμοί συμβαίνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο, με εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν σε σεισμογενείς περιοχές.

Η Google θεώρησε ότι μια έγκαιρη προειδοποίηση μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να προετοιμαστούν για τον σεισμό χρησιμοποιώντας το Android για να παρέχει στους ανθρώπους έγκαιρες και χρήσιμες πληροφορίες για τους σεισμούς.

Πώς θα λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.
  • Πατήστε Ασφάλεια και έκτακτη ανάγκη. Ειδοποιήσεις σεισμού. Αν δεν βρείτε την επιλογή Ασφάλεια και έκτακτη ανάγκη, πατήστε Τοποθεσία για προχωρημένους. Ειδοποιήσεις σεισμού.
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις σεισμού.
  • Σημαντικό: Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το Wi-Fi ή τα δεδομένα.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News