Οι «προφητείες» της «μάντισσας» Μπάμπα Βάνγκα για το 2023 κάνουν την εμφάνιση τους

Ελλάδα
Οι «προφητείες» της «μάντισσας» Μπάμπα Βάνγκα για το 2023 κάνουν την εμφάνιση τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hλιακή καταιγίδα, βιολογικά όπλα και αστεροειδής στη Γη - Οι «προβλέψεις» της Μπάμπα Βάνγκα για το νέο έτος που έρχεται και που δειλά-δειλά κάνουν την εμφάνισή τους!

Στην πορεία της ζωής της απέκτησε -για ανεξήγητο λόγο- φήμη ως «μάντισσα». Σήμερα, εξακολουθεί να είναι αρκετά δημοφιλής σε πολλές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Τουρκία και να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με τις προβλέψεις που έχει κάνει. Το 2022 φτάνει στο τέλος του και οι «προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα για τη νέα χρονιά που έρχεται κάνουν την εμφάνιση τους. Θα επαληθευτούν άραγε; Η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, Μπάμπα Βάνγκα, λίγο πριν από την εκπνοή του έτους προβλέπει.

Τι έχει ισχυριστεί για το 2023;

Σύμφωνα με ρεπόρτερ από το Sky News, η μυστηριώδης γιαγια από την Βουλγαρία έχει ισχυριστεί πως τη νέα χρονιά θα σημειωθεί ηλιακή καταιγίδα, που θα προκαλέσει τεράστιες καταστροφές και οι ενδοεπικοινωνίες θα διακοπούν σε όλο τον κόσμο.

Αν και δεν συμβαίνουν συχνά, οι ηλιακές καταιγίδες δεν είναι πρωτόγνωρες. Νωρίτερα φέτος ένα ηλιακό σωματίδιο και μια γεωμαγνητική καταιγίδα οδήγησαν στην αστοχία ενός δορυφόρου Starlink. Ωστόσο, αν συμβεί μια ηλιακή καταιγίδα στο διαμέτρημα της πρόβλεψης της Μπάμπα Βάνγκα, θα έβλαπτε τη ζωή στη Γη.

Ένα ακόμα γεγονός που έχει προβλέψει η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» είναι η πτώση ενός αστεροειδούς στον πλανήτη, που θα προκαλέσει τεράστιες περιβαλλοντικές καταστροφές.

Η τελευταία της πρόβλεψη για τη νέα χρονιά αφορά τη χρήση βιολογικών όπλων και, δεδομένου του σημερινού γεωπολιτικού κλίματος, όλοι ελπίζουν να πέσει έξω και η «προφητεία» της να μην εκπληρωθεί.

Για την ιστορία, η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και πέθανε το 1996 στη Βουλγαρία. Από μικρή ηλικία τυφλώθηκε και ήταν σχεδόν αγράμματη.

Παρόλο που έφυγε από τη ζωή εδώ και 26 χρόνια, δίχως να αφήσει πίσω της κάποια χειρόγραφη σημείωση ή βιβλίο, οι «προφητείες» της ακόμη βρίσκουν ακόμη απήχηση σε συγκεκριμένο κοινό. Αν και, σχεδόν κάθε χρόνο, επαναλαμβάνονται αυτούσιες…

Μεταξύ άλλων, κάποιοι από τους πιο ανυπόστατους ισχυρισμούς φέρουν τη Μπάμπα Βάνγκα να έχει προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου, την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα ως προέδρου των ΗΠΑ, το Brexit, τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν και την πανδημία του κορωνοϊού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News