Μαφιόζικη επίθεση σε μπαρ στη Νέα Σμύρνη: 7 πυροβολισμοί σε 4 δευτερόλεπτα - Ψάχνουν συνεργό οι Αρχές

Ελλάδα
Μαφιόζικη επίθεση σε μπαρ στη Νέα Σμύρνη: 7 πυροβολισμοί σε 4 δευτερόλεπτα - Ψάχνουν συνεργό οι Αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη έδρασε αστραπιαία, εκτελώντας κυριολεκτικά τα θύματά του με τις Αρχές να αναζητούν και συνεργό

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός από τους πυροβολισμούς του «μαυροφορεμένου» εκτελεστή που γάζωσε κυριολεκτικά τα θύματά του σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και τράπηκε σε φυγή.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν ένας άνδρας, που φορούσε μαύρα και είχε καλύψει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έφτασε σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο, και με επαγγελματικό τρόπο γάζωσε δύο αλλοδαπούς, τους οποίους πυροβόλησε εν ψυχρώ, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο.

//--> //-->

Το ένα από τα δύο θύματα ο «μαυροφορεμένος» δράστης το πυροβόλησε στο κεφάλι δύο φορές ενώ το δεύτερο το τραυμάτισε σοβαρά στον θώρακα, αλλά «έσβησε» μόλις έφτασε στον Ερυθρό Σταυρό. Από τα πυρά τραυματίστηκε μία κοπέλα, η οποία έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται στην καφετέρια.

Bίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς με νεκρό και τραυματίες

Ο εκτελεστής στεκόταν πίσω από κάποιους θάμνους και περίμενε την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να πυροβολήσει τους δύο άνδρες. Είναι σαφές ότι δεν ήθελε να τους προειδοποιήσει αλλά να τους βγάλει από τη ζωή.

Στο σημείο των πυροβολισμών εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος ανάμεσά τους και πολλά παιδιά που έπαιζαν κοντά. Τα δύο θύματα και οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν γνωστοί στην περιοχή καθώς είναι από εκείνα τα άτομα που «πουλούν» προστασία στα μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η εκτέλεση έγινε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα. Ο δράστης πυροβόλησε συνολικά 7 φορές.

Ο δράστης φαίνεται πως είναι επαγγελματίας εκτελεστής, καθώς ο τρόπος με τον οποίο έκανε την εκτέλεση ήταν ακριβής και στοχευμένος. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο εκτελεστής φορά μαύρη φορμα, με μπλούζα με κουκούλα, και αθλητικό μποτάκι. Όταν πλησιάζει, είναι ψυχραιμος, αδιαφορεί για τον κόσμο που βρίσκεται τριγύρω, βγάζει το πιστόλι μέσα από μία τσέπη του μπουφάν του, με το δεξί χέρι του.

Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την αστυνομία, αναμένεται και κάποια «απάντηση» από την πλευρά των θυμάτων είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News