Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ελλάδα
Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο και ο δράστης - Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η ευρύτερη περιοχή παραμένει αποκλεισμένη - Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν οι Αρχές

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για πυροβολισμούς σε καφετέρια στην πλατεία Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα ένας άνδρας, αγνώστων στοιχείων έως τώρα, να πέσει νεκρός, δύο να τραυματιστούν βαριά και ένα ακόμη ελαφρά.

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν οι Αρχές λίγα μόλις λεπτά μετά τους πυροβολισμούς με νεκρό σε γνωστή καφετέρια της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 21:30, εμφανίστηκε ξαφνικά, μπροστά από το μπαρ ένας άνδρας, που φορούσε χειρουργική μάσκα, και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των θαμώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr το θύμα που ήταν αλβανικής καταγωγής βρισκόταν έξω από την καφετέρια όταν πέρασε ο δράστης επίσης αλβανικής καταγωγής και τον πυροβόλησε. Τότε το θύμα πρόλαβε να ανταποδώσει τα πυρά και να τραυματίσει τον δράστη, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Από το συμβάν τραυματίστηκε μια ακόμη γυναίκα, η οποία δεν σχετίζεται με τους εμπλεκόμενους και περνούσε από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η ευρύτερη περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Ακολουθεί βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άγνωστος άνδρας φορώντας στο πρόσωπο του μία χειρουργική μάσκα εισβάλλει σε μπαρ που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και ανοίγει πυρ εναντίον των θαμώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News