Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ενταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη»

Το συγκεκριμένο νεαρό σε ηλικία άτομο, με παρελθόν μαστροπού, συνόδευε το κορίτσι στα αυτοκίνητα των « πελατών» ενώ φέρεται να της έκλεινε και ραντεβού με άνδρες όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του περιβόητου «Μιχάλη» που φέρεται να εξέδιδε και αυτός την 12χρονη από τον Κολωνό, εκδόθηκε σήμερα από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση .

Όπως προέκυψε από την έρευνα το συγκεκριμένο νεαρό σε ηλικία άτομο, με παρελθόν μαστροπού, συνόδευε το κορίτσι στα αυτοκίνητα των « πελατών» ενώ φέρεται να της έκλεινε και ραντεβού με άνδρες όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Τον « Μιχάλη» έχει αναφέρει στις καταθέσεις του το κορίτσι ενώ επίκληση του ονόματός του γίνεται και από άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία.

Ο συγκεκριμένος εμφανίζεται να ζητά από την ανήλικη να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, ενώ φέρεται να της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, πιέζοντάς την να πηγαίνει.

Φωτογραφία αρχείου: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια