Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα αστυνομικού στο κεφάλι

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα αστυνομικού στο κεφάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγο ο 16χρονος από τη Θεσσαλονίκη που πυροβολήθηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κεφάλι

Κατέληξε ο 16χρονος από τη Θεσσαλονίκη, Κώστας Φραγκούλης, που δέχτηκε σφαίρα από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κεφάλι.

Ο16χρονος από τη Θεσσαλονίκη δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι όταν επιχείρησε να διαφύγει από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει έχοντας βάλει καύσιμα αξίας 20 ευρώ.

Αμέσως διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε για την αφαίρεση της σφαίρας.

Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν δραματικές, με τον ανήλικο να δίνει μια μεγαλειώδη μάχη κρατηθεί στη ζωή ενώ νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση της υγείας του παρέμενε κρίσιμη για όλο το χρονικό διάστημα που παρέμενε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Ωστόσο, συγγενείς και φίλοι ήλπιζαν ο νεαρός Κώστας να ανοίξει τα μάτια του και να επιστρέψει στη ζωή.

Την απώλειά του έκανε γνωστή η διοίκηση του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης, στο οποίο ο 16χρονος νοσηλευόταν.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε

κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του

λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους

του δεκαεξάχρονου.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός έφυγε από βενζινάδικο επί της οδού Μοναστηρίου, χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή, ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα.

Το Mega εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο 16χρονος φεύγει από το βενζινάδικο.

Καθώς έφτασε στη Συμμαχική οδό, επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, ενώ στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά.

Τελικά, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο και ακινητοποιήθηκε. Διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News