Κιβωτός του Κόσμου: «Τον είχα Θεό, τον λάτρευα, μέχρι που με κακοποίησε» - Τι καταγγέλλει 19χρονος (βίντεο)

Ελλάδα
Κιβωτός του Κόσμου: «Τον είχα Θεό, τον λάτρευα, μέχρι που με κακοποίησε» - Τι καταγγέλλει 19χρονος (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 19χρονος ανέφερε ότι αρκετά παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, υπηρετούσαν τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας ενδεικτικά ότι «ακόμη και τα πρωτοπαλίκαρα του, του φορούσαν τα παπούτσια»

Σοκ προκαλούν τα όσα λέει ο 19χρονος, η καταγγελία του οποίου για σεξουαλική παρενόχληση από υψηλόβαθμο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου» ήταν το έναυσμα για να ξετυλιχθεί το γαϊτανάκι των μαρτυριών και των καταγγελιών για την δομή.

//--> //-->

Ο νεαρός διευκρίνισε  ότι αν και στην αρχή είχε ενδοιασμούς για να κάνει την καταγγελία επισήμως, η παρότρυνση από άτομα του περιβάλλοντος του για να πει όσα γνωρίζει ώστε να βοηθήσει άλλα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή, τον έβγαλαν από το ψυχολογικό αδιέξοδο.

«Ακόμη και τα πρωτοπαλίκαρα του, του φορούσαν τα παπούτσια»

Ο 19χρονος μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και σ' ένα «πρωτοπαλίκαρο» του πάτερ Αντώνιου που τον χτύπησε στην μέση του δρόμου, αφού είχε κάνει την καταγγελία του και αποκάλυψε πως τον τελευταίο μήνα δεν μένει στο σπίτι με την μητέρα του, αλλά φιλοξενείται σε φιλικά σπίτια.

Αναφερόμενος στο υψηλόβαθμο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου» το οποίο κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση, με θώπευση των γεννητικών οργάνων του, ο 19χρονος είπε ότι «τον είχα σαν Θεό μου, τον λάτρευα αυτόν που ασέλγησε σε βάρος μου», ενώ σημείωσε ότι άργησε πολύ στην ζωή του να εμπιστευτεί τους άνδρες.

Ακόμη, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι αρκετά παιδιά, μεταξύ των οποίων ο ίδιος, υπηρετούσαν τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας ενδεικτικά ότι «ακόμη και τα πρωτοπαλίκαρα του του φορούσαν τα παπούτσια».

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News