Σέρρες: Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου μαθητή - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (βίντεο, εικόνες)

Ελλάδα
Σέρρες: Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου μαθητή - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (βίντεο, εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του μετά τη φονική έκρηξη στον λέβητα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρέτησαν σήμερα τον 11χρονο Βασίλη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή μετά την φονική έκρηξη στον λέβητα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στις Σέρρες.

Η κηδεία τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης, με το «παρών» να δίνει πλήθος κόσμου. Όπως φαίνεται και στις εικόνες του ThessToday.gr, έσπευσε στην εκκλησία για να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο μαθητή. Η κηδεία ήταν προγραμματισμένη για τις 4 το μεσημέρι.

Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες παρέμειναν σήμερα, κλειστά σε ένδειξη πένθους για τον μικρό μαθητή που έχασε αναπάντεχα τη ζωή του, ενώ το 9ο Δημοτικό, όπου φοιτούσε και ο ίδιος, θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι έρευνες στη σχολική μονάδα και να καθαριστεί ο χώρος.

Δύο συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για τον θάνατο του 11χρονου Βασίλη στις Σέρρες από την έκρηξη σε καυστήρα του 9ου δημοτικού σχολείο Σερρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News