Καίτη Γαρμπή: «Καμπάνα» 1,7 εκατομμύρια ευρώ για φοροδιαφυγή!

Life
Καίτη Γαρμπή: «Καμπάνα» 1,7 εκατομμύρια ευρώ για φοροδιαφυγή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσφυγή της τραγουδίστριας στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό

Μετά από 8 χρόνια δικαστήρια η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η προσφυγή της τραγουδίστριας στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό. Ήταν Ιούνιος του 2014 όταν η Καίτη Γαρμπή με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook είχε μιλήσει για τα όσα λέγονταν και γράφονταν για εκείνη σχετικά με το ότι η τραγουδίστρια σε διάστημα δέκα ετών, δεν είχε δηλώσει στην εφορία εισοδήματα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της η Καίτη Γαρμπή μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τα δημοσιεύματα προσβάλλουν κάθε έννοια προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εξηγούσε τι είχε συμβεί με το ΣΔΟΕ και στο τέλος υπογράμμιζε ότι «η δημοσιοποίηση της περίπτωσής της αποτελεί τη «φούσκα» της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας».

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας, σημείωσε πως όλα είναι ψέματα και συκοφαντίες. «Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», πρόσθεσε στην ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.

Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα,η υπόθεση έχει κλείσει & ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από οσους έγραψαν ψέμματα & συκοφαντιες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπη θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγες & εξώδικα & θα είναι κρίμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News