Αχαΐα: Παραδόθηκε ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε 36χρονο στο Μάνεσι

Ελλάδα
Αχαΐα: Παραδόθηκε ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε 36χρονο στο Μάνεσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, όταν ο 73χρονος είδε να περνά έξω από την οικία του τον 36χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες pelop.gr, ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε 36χρονο στο Μάνεσι Ερυμάνθου Αχαΐας, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο ΑΤ Ερυμάνθου και οδηγείται στον Ανακριτή για απολογία.

Υπενθυμίζεται ότι ο  ηλικιωμένος το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου, όπλισε την κυνηγετική καραμπίνα του, την έστρεψε στον νεαρό και τον πυροβόλησε μια φορά, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Για το περιστατικό υπεβλήθη μήνυση από τον 36χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Ερυμανθού. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο. Σημειώνεται ότι ούτε το όπλο είχε βρεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», τα σπίτια του δράστη και του παρ’ ολίγο θύματος βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και οι μεταξύ τους κτηματικές διαφορές φέρεται πως ήταν εκείνο που οδήγησε τον ηλικιωμένο να πάρει την καραμπίνα που κατέχει νόμιμα και να ανοίξει πυρ. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, όταν ο 73χρονος είδε να περνά έξω από την οικία του τον 36χρονο.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στην «Π», δήλωσαν πως «έπεσαν από τα σύννεφα» όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν, περιγράφοντας τον ηλικιωμένο ως ένα ήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στο χωριό.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 73χρονου.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News