Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 9 Ιανουαρίου ορίστηκε η δίκη της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

Ελλάδα
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 9 Ιανουαρίου ορίστηκε η δίκη της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάκριση για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της για τους οποίους επίσης κατηγορείται είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στις 9 Ιανουαρίου 2023 θα διεξαχθεί η δίκη της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και την απόπειρα δολοφονίας της που φέρεται να έχει προηγηθεί. Σημειώνεται ότι η Πισπιρίγκου κατηγορείται επίσης για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων κοριτσιών της όμως αυτή η υπόθεση δεν θα εκδικαστεί τότε.

Η 34χρονη που παραμένει προφυλακισμένη για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε παραπεμφθεί σε δίκη με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικείου της Αθήνας και θα βρεθεί τώρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η ανάκριση για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της για τους οποίους επίσης κατηγορείται είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σημειώνεται, ότι προχθές ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, στις 25 Νοεμβρίου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η κατηγορούμενη αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα με τη χορήγηση υπερβολικά μεγάλης δόσης κεταμίνης, όσο και τα δυο μικρότερα παιδιά της με ασφυξία, αν και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις είναι καταπέλτης σε βάρος της.

(φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News