Άγρια επίθεση από κριάρι δέχθηκε κτηνοτρόφος - Υπέκυψε στα τραύματά του

Ελλάδα
Άγρια επίθεση από κριάρι δέχθηκε κτηνοτρόφος - Υπέκυψε στα τραύματά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε πολλαπλά χειρουργεία, όμως οι κακώσεις που είχαν προκληθεί από τα χτυπήματα του κριαριού, κυρίως οι κρανιοεγκεφαλικές ήταν πολύ σοβαρές και κατέληξε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας κτηνοτρόφος στα Τρίκαλα, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα από κριάρι και ύστερα από μέρες νοσηλείας υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο 62χρονος άνδρας, είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα από το ζώο του κοπαδιού του, που διατηρούσε στο μαντρί του στο Κοτρώνι του δήμου Πύλης Τρικάλων.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο μαντρί του την Παρασκευή το μεσημέρι, δεχόμενος τα ισχυρά χτυπήματα του κριαριού, κυρίως στο κεφάλι και στα πλευρά. Αμέσως διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης και λίγο μετά στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σύμφωνα με το reader.gr.

Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε πολλαπλά χειρουργεία, όμως οι κακώσεις που είχαν προκληθεί από τα χτυπήματα του κριαριού, κυρίως οι κρανιοεγκεφαλικές ήταν πολύ σοβαρές και κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας.

//--> //-->

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News