Φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Το παιδί μου σώθηκε από θαύμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε

Ελλάδα
Φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Το παιδί μου σώθηκε από θαύμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φονική έκρηξη που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 6 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 80

«Το παιδί μου σώθηκε από θαύμα», υποστηρίζει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, μετά τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, η οποία στοίχησε τη ζωή σε έξι ανθρώπους και τραυματίστηκαν πάνω από 80.

Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», τόνισε ότι «το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το παιδί μου είχε πολύ μεγάλη τύχη, τη βοήθεια της Παναγίας και του Χριστού, αυτό μόνο μπορώ να πω».

Η ίδια υποστήριξε ότι «με πήρε το παιδί μου και έκλαιγε. Προσπαθούσα να την καλέσω αλλά το κινητό της δεν λειτουργούσε. Προφανώς είπα ότι το έχασε στον πανικό της. Το θέμα είναι ότι δύο ξένοι – να είναι καλά – το βοήθησαν το παιδί μου γιατί είχε πλημμυρίσει στο αίμα, είχε χτυπήσει στο πόδι και της έδωσαν και παπούτσια οι άνθρωποι και της συμπαραστάθηκαν».

Η Ελληνίδα τραυματίας βρίσκεται στο νοσοκομείο και έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη θα μεταφερθεί την Κυριακή στην Ελλάδα προκειμένου να νοσηλευτεί στη χώρα μας.

Όπως ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα το υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των τουρκικών Αρχών, η Ελληνίδα τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Οι προξενικές αρχές παρέχουν κάθε δυνατή αρωγή.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News