Βίντεο ντοκουμέντο: Διαρρήκτες ξάφρισαν μέσα σε δύο λεπτά μεζονέτα

Ελλάδα
Βίντεο ντοκουμέντο: Διαρρήκτες ξάφρισαν μέσα σε δύο λεπτά μεζονέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλιστα, όχι μόνο δε φαίνεται να πτοήθηκαν από τον συναγερμό που χτυπούσε, αλλά ο ένας δράστης επέστρεψε για να κλείσει το καταγραφικό της κάμερας, λίγο πριν εξαφανιστεί με τους συνεργούς του, ωστόσο οι κινήσεις τους μέσα στη μαζονέτα είχαν ήδη καταγραφεί καρέ – καρέ

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά διαρρήξεων στην περιοχή της Θερμής στη Θεσσαλονίκη, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται την απουσία των ιδιοκτητών και εισβάλουν στα σπίτια τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr, στις 30 Οκτωβρίου τρεις δράστες καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας, να εισβάλουν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα σε μεζονέτα της περιοχής και να ψάχνουν σε όλους τους χώρους για να βρουν τη λεία τους. Οι τρεις διαρρήκτες, δε χρειάστηκαν περισσότερα από δύο λεπτά για να «σαρώσουν» το ισόγειο και τον πρώτο όροφο του σπιτιού, να εντοπίσουν κοσμήματα αξίας και να τραπούν σε φυγή.

Μάλιστα, όχι μόνο δε φαίνεται να πτοήθηκαν από τον συναγερμό που χτυπούσε, αλλά ο ένας δράστης επέστρεψε για να κλείσει το καταγραφικό της κάμερας, λίγο πριν εξαφανιστεί με τους συνεργούς του, ωστόσο οι κινήσεις τους μέσα στη μαζονέτα είχαν ήδη καταγραφεί καρέ – καρέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News