Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 6χρονο κοριτσάκι - Υπέστη ανακοπή δύο φορές

Ελλάδα
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 6χρονο κοριτσάκι - Υπέστη ανακοπή δύο φορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα κοριτσάκι μόλις έξι ετών άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη - Υπέστη δύο φορές ανακοπή καρδιάς

Ανείπωτη τραγωδία με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι, συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Η 6χρονη έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Νοεμβρίου, καθώς υπέστη δύο φορές ανακοπή καρδιάς, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 6χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τους κηδεμόνες της στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Το κοριτσάκι υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», το οποίο και εφημέρευε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, όταν κατά τη διάρκεια της εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως γιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν, προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επιτεύχθηκε.

Στη συνέχεια, το προσωπικό του νοσοκομείου ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του παιδιού στη ΜΕΘ, όταν υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

«Φως» στην αιτία θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News