Πώς βγαίνουν τα διαζύγια των τσιγγάνων στην Ελλάδα μέσω... TikTok (βίντεο)

Ελλάδα
Πώς βγαίνουν τα διαζύγια των τσιγγάνων στην Ελλάδα μέσω... TikTok (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην χθεσινή εκπομπή «Αυτοψία» στον Alpha, μίλησαν άνθρωποι που φέρουν εις πέρας αυτές τις διαδικασίες και έχουν τον τίτλο του «καθαριστή»

«Καθαριστές», διαζύγια και TikTok πρωταγωνιστούν στις φάρες των τσιγγάνων.

Η πιο ισχυρή φατρία έχει πιο βαρύνουσα άποψη και τελικά επικρατεί. Όταν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ οικογενειών, είτε αυτά προέρχονται από προξενιά και γάμους που στράβωσαν είτε για άλλους λόγους, συγκαλούν συμβούλιο το οποίο αποφασίζει και διατάζει.

Σήμερα, και οι τσιγγάνοι έχουν μπει στον χορό των social media και πλέον ένα διαζύγιο ή ένα οποιοδήποτε άλλο deal κλείνει με βίντεο στο TikTok.

//--> //-->

 «Η συμφωνία μέσω ΤikΤok»

Στην χθεσινή εκπομπή «Αυτοψία» στον Alpha, μίλησαν άνθρωποι που φέρουν εις πέρας αυτές τις διαδικασίες και έχουν τον τίτλο του «καθαριστή». Όπως εξήγησαν, όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει πως θέλει να χωρίσει, τους παίρνει τηλέφωνο και εκείνοι πηγαίνουν να συναντήσουν πρώτα αυτόν ή αυτή που επικοινώνησε μαζί τους, προκειμένου να ακούσουν την άποψη του/της.

//--> //-->

Το ίδιο γίνεται και με το άλλο μέλος της οικογένειας αμέσως μετά. Στη συνέχεια, αφού καταλήξουν ποιος έχει το δίκιο, βάζουν και βλέπουν το CD από τον γάμο, προκειμένου να δουν πόσα λεφτά πήρε ως δώρο αυτός που είχε άδικο. Αυτό το ποσό λοιπόν πρέπει να καταβληθεί ως αποζημίωση στην άλλη πλευρά για το διαζύγιο, ενώ στη συνέχεια και αφού έχει ανακοινωθεί μέσω TikTok το διαζύγιο, η πεθερά καίει τα ρούχα του γάμου.

Όσον αφορά στους γάμους, «κλείνονται» σε χορούς, γιορτές κι άλλους γάμους. Τα κορίτσια χορεύουν, οι πατεράδες των γαμπρών εποφθαλμιούν και κάνουν το νόημα στους μεσάζοντες, που πηγαίνουν στον πατέρα της νύφης για να την ζητήσουν. Επί τόπου γίνονται και τα deal.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News