Τσίπρας: «Οι συμπτώσεις οδηγούν σε ενδείξεις για τις υποκλοπές» απάντησε στον Μητσοτάκη για ΕΥΠ και Predator (βίντεο)

Ελλάδα
Τσίπρας: «Οι συμπτώσεις οδηγούν σε ενδείξεις για τις υποκλοπές» απάντησε στον Μητσοτάκη για ΕΥΠ και Predator (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνέντευξη απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στο Star προς τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συνέντευξη απάντηση από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα απόψε στο Star προκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν είναι αθώος να εμφανιστεί στη Βουλή για να απαντήσει.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι οι αθώοι δεν κρύβονται και συνεπώς ο κ. Μητσοτάκης είναι ένοχος για την υπόθεση των υποκλοπών. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε σειρά συμπτώσεων βάζοντας το ζήτημα ότι ΕΥΠ και Predator κάνουν παράλληλες επισυνδέσεις και αλληλοσυμπληρούμενες. Μεταξύ άλλων είπε: 

»Έχουμε επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις που γίνονται ενδείξεις ενοχής. Ο κ. Ανδρουλάκης παρακολουθείτο και από την ΕΥΠ και από τo predator. Το ίδιο και ο δημοσιογράφος ο κ. Κουκάκης. Όταν δεν μπορούσαν να παρακολουθούνται από τη μια επισύνδεση παρακολουθούνταν από την άλλη. Έχουμε κι άλλη σύμπτωση με τον κ. Σπίρτζη και το κακόβουλο λογισμικό. Όταν ο Ανδρουλάκης πήγε στην ΑΑΔΕ και είπε παρακολουθούμε ο κ. Κοντολέων κατέστρεψε όλα τα αρχεία στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Τέσσερις μήνες τώρα ο κ. Μητσοτάκης επικαλείται το απόρρητο και δε δίνει απαντήσεις. Άρα λοιπόν είναι ένοχος και δεν έρχεται στη Βουλή να απαντήσει. Δεν μπορεί η Δημοκρατία να βυθίζεται σε ζόφο». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News