Βιασμός 12χρονης - Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της - Ακόμη ένας άνδρας προσήλθε στη ΓΑΔΑ

Ελλάδα
Βιασμός 12χρονης - Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της - Ακόμη ένας άνδρας προσήλθε στη ΓΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 37χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία του ίδιου της του παιδιού προφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια - Ωστόσο 37χρονος άνδρας προσήλθε στη ΓΑΔΑ ο οποίος ανέφερε ότι συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν να προσομοιάζει στην ανήλικη

Αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η 37χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία του ίδιου της του παιδιού προφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια.

Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν έχει τελέσει τις αξιόποινες πράξεις που της αποδίδονται και με το αίτημά της το οποίο κατατέθηκε από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Ασπασία Ταραχοπούλου ζητεί να βγει από τη φυλακή υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος της και ότι την χρειάζονται τα παιδιά της.

Ακόμη ένας άνδρας προσήλθε στη ΓΑΔΑ

Ακόμη ένας άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν 39χρονο ο οποίος ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν να προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο 39χρονος, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News