Η ανακοίνωση του ΔΣ ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Κρήτης σημειώνει:
Με επιτυχία ,διεξήχθη στην Αθήνα το τριήμερο συνέδριο 12,13,14 Οκτωβρίου της Ομοσπονδίας Διπλωματούχων Μηχανικών του Δημοσίου με τη συμμετοχή 175 συνέδρων εκλεγμένων από όλους τους Νομούς της χώρας .
Η ΕΜΔΥΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ Κρήτης ,εκπροσωπήθηκε από τρία μέλη του νέου ΔΣ τον Πρόεδρο Νικολουδάκη Μανο ,τον Αντιπρόεδρο Μεραμβελιωτάκη Γιαννη ,την Γ.Γ Πιτερη Αννα και από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους Στρογγυλο Γιάννη ,Μπροκαλακη Κώστα και Ζουρμπάκη Μαρία.
Χαιρετισμούς στο συνέδριο απηυθύναν ο Υπουργός Εσωτερικών ο κ Βορίδης ,ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ Στασινος, εκπρόσωποι κομμάτων ,συνδικάτων ,υπαλλήλων κλπ.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν κοινά για όλους τους συναδέλφους ,η υποστελέχωση των τεχνικών υπηρεσιών και των ΥΔΟΜ ,η απαξίωση του ρόλου του μηχανικού του Δημοσίου ,η εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες ,μέσω αναπτυξιακών ,σε τεχνικούς συμβούλους κλπ.
Αίτημα μας να γίνουν προσλήψεις ,να αναγνωριστεί ο ρόλος μας ως μοχλός ανάπτυξης της χώρας να αναγνωριστούν τα πτυχία μας ως integrated master (εργασιακά, μισθολογικά )το πάγιο αίτημα για κλαδικό μισθολόγιο κα.
Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός ,της προηγουμένης περιόδου και έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ομοσπονδίας
Ευχαριστούμε όλους τους συνάδελφους που συμμετείχαν και μέσα από γόνιμο διάλογο ενωτικά ,θα αγωνιστούμε για τα προβλήματα του κλάδου και των συνάδελφων μας.
Καλή θητεία στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας μας
Σχόλια