Βιασμός 12χρονης: «Μίλησε» το κινητό του 53χρονου - Έρχεται μπαράζ συλλήψεων

Ελλάδα
Βιασμός 12χρονης: «Μίλησε» το κινητό του 53χρονου - Έρχεται μπαράζ συλλήψεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H υπόθεση «κλείδωσε» σε ό,τι αφορά τον 53χρονο και πλέον, οι Αρχές στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ένα άλλο κινητό, αυτό της μητέρας - Στη «φάκα» ο 53χρονος από τα νέα μηνύματα στην ανήλικη

Αυτό που όλοι περίμεναν, τελικά, έγινε. Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αποδείχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο προφυλακισμένος 53χρονος ήταν αυτός που παρίστανε τη 12χρονη και έκλεινε τα «ραντεβού» με τους επίδοξους παιδοβιαστές. Στο κινητό του βρέθηκαν όλα τα στοιχεία της μαστροπείας. Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», οι αστυνομικές αρχές πιστοποίησαν τα πάντα. Την ίδια στιγμή, ο προφυλακισμένος γνωρίζοντας προφανώς ότι οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά θα έβρισκαν τα πάντα, είχε επιχειρήσει να ρίξει στάχτη στα μάτια των Αρχών, λέγοντας στην κατάθεσή του πως: «Έχω μάρτυρα που έχει δει τη 12χρονη να μου παίρνει το κινητό και να το έχει συνέχεια στο χέρι της. Έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε»! Αυτό, δηλαδή, που προσπαθούσε να πει ο 53χρονος είναι πως ο ίδιος είναι αθώος και πως όλα τα έκανε... η 12χρονη η οποία ουσιαστικά τον παγίδευσε!

Και αφού, σύμφωνα με το reader.gr, η υπόθεση «κλείδωσε» σε ό,τι αφορά τον 53χρονο, πλέον, οι Αρχές στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ένα άλλο κινητό, αυτό της μητέρας. Αν αποδειχθεί πως είχε και η μητέρα την εφαρμογή μέσα στο κινητό της θα είναι ένα ατρανταχτό στοιχείο για την καταδίκη της στη βαρύτατη κατηγορία που αντιμετωπίζει της διακεκριμένης μαστροπείας. Παράλληλα, από την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται να προκύπτει πως ο εφιάλτης για το παιδί δεν ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022, αλλά τον Ιούνιο του 2021, όταν δηλαδή δεν είχε κλείσει ούτε τα 11 χρόνια του!

Τρεις από τους 10 που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως έχουν βιάσει - Έρχεται μπαράζ συλλήψεων

Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως τουλάχιστον τρεις από τους 10 άνδρες που μέχρι και χθες Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια και κατέθεσαν πως είχαν συνομιλήσει διαδικτυακά με το προφίλ της 12χρονης από τα Σεπόλια, προκύπτει ότι είχαν συναντηθεί μαζί της και την είχαν κακοποιήσει έναντι αμοιβής. Τα στοιχεία προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών τους τηλεφώνων, που σε κάθε περίπτωση κρατήθηκαν από τους αστυνομικούς και στάλθηκαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη διαβιβαστεί στην αρμόδια Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και αναμένεται μια διαδικασία αναγνώρισης τους από την 12χρονη μέσω φωτογραφιών τους από τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας και στην συνέχεια η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη η συμπληρωματική κατάθεση που θα δώσει το κοριτσάκι μόλις δώσουν το «πράσινο» φως οι ψυχολόγοι. Εφόσον η ανήλικη επιβεβαιώσει ότι έχει συναντήσει τα άτομα αυτά τα οποία είναι τουλάχιστον 3 που την έχουν βιάσει, τότε θα ακολουθήσει και η σύλληψή τους.

Οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται να προστεθούν δίπλα σε αυτή που θέλει την ανακρίτρια να έχει στα χέρια της έναν ογκώδη φάκελο της υπόθεσης που περιλαμβάνει πια και στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που ολοκληρώθηκε, και αναμένεται να δώσει εντολή για τουλάχιστον άλλες 10 συλλήψεις ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως. Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής οι συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης είναι 6 μεταξύ αυτών κ η μητέρα της. Πλέον η υπόθεση περνά στην επόμενη φάση με νέο κύκλο συλλήψεων.

Στη «φάκα» ο «Μιχάλης» από τα νέα μηνύματα στην ανήλικη

Χθες Δευτέρα, η εκπομπή Live News του MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας νέες συνομιλίες της 12χρονης με τον περιβόητο Μ.Ι. τον γνωστό ως «Μιχάλη», από όπου φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι ο ίδιος όχι μόνο λειτουργούσε ως τρίτος μαστροπός της ανήλικης στα Σεπόλια, αλλά καυχιόταν μάλιστα πως εκείνος ήταν που της έκλεινε τις καλύτερες συμφωνίες για εκείνη. Μέχρι στιγμής δύο άτομα κατηγορούνται για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος της ανήλικης, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος (και για βιασμό κατ' επανάληψη) και η 37χρονη μητέρα της με την ύποπτη δράση του Μ.Ι. «Μιχάλη» να έχει μπει τις τελευταίες μέρες στο κάδρο.

Συνομιλία στις 28/8/22:

Μ.Ι: Εγώ φταίω που σου κανονίζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 ευρώ για δύο ώρες;

12χρονη: Σιγά που κανονίζεις… Όχι σε ξενοδοχείο. Και θα δω γιατί έχω τον «άντρα» μου τώρα και μου δίνει 400 ευρώ

Είναι ο ίδιος άντρας που σε παλαιότερη συνομιλία την πίεζε και πάλι να βρεθεί με πελάτη σε ξενοδοχείο, κάτι που η ανήλικη αρνιόταν να κάνει.

Μ.Ι: Σε ξενοδοχείο θέλει να έρθει να σε [βρει] και να είσαι στο Μεταξουργείο και να σε ξαναγυρίσει.

12χρονη: Όχι, πρώτον εκεί έχω πάει. Όχι φίλε, ξενοδοχείο δε γουστάρω.

Μ.Ι: Καλά όπως θες, σε αμάξι 50.

12χρονη: Δεν ξέρω, θα δω.

Μ.Ι: Σε άλλο ξενοδοχείο πας;

12χρονη: Όχι, σε κανένα.

Μ.Ι: Εσύ χάνεις.

(φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News