Ημαθία: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη 15χρονη - Ήταν μεθυσμένος (βίντεο)

Ελλάδα
Ημαθία: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη 15χρονη - Ήταν μεθυσμένος (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία είχε αγοράσει το αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες, ενώ τον είχαν ξαναδεί να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που παρέσυρε και οδήγησε στο θάνατο νέα 15χρονι κορίτσι στην Ημαθία, αλλά και στο νοσοκομείο τόσο τη μητέρα του όσο και την 11χρονη αδερφή του.

H Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση του οδηγού του οχήματος το βράδυ της Παρασκευής, ο οποίος συνεχίζει να αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο οδηγός εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία εγκαταλείποντας τα θύματα αλλά και το ίδιο το όχημά του. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 29χρονο κάτοικο της περιοχής, ο εντοπισμός του οποίου δεν κατέστη δυνατός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 ο οδηγός ήταν μεθυσμένος ενώ παραμένει άφαντος. Υπενθυμίζεται ότι άλλες πληροφορίες ήθελαν τον οδηγό του οχήματος να είναι Ρομά με το τροχαίο δυστύχημα να σημειώνεται κοντά σε καταυλισμό του χωριού.

Τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε το MEGA, αναφέρουν πως, πριν από αυτό το δυστύχημα είχε διαπληκτιστεί με την γυναίκα του, και μετά μπήκε στο αμάξι με αποτέλεσμα να γίνει αυτό το δυστύχημα. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο οδηγός είχε αγοράσει το αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες, ενώ τον είχαν ξαναδεί να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό δίπλα από σπίτια και οικογένειες. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο οδηγός προχώρησε στην αλλαγή των φωτογραφιών του σε λογαριασμούς στα social media προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.

Το 11χρονο κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης. Αντίθετα η 37χρονη μητέρα της είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Βέροιας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News