Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία, αλλά δεν ομολόγησε (βίντεο)

Ελλάδα
Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία, αλλά δεν ομολόγησε (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Κούγιας, κατήγγειλε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ξυλοκοπήθηκε στην Αστυνομία για να ομολογήσει το έγκλημα, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ

«Η υπόθεση αυτή είναι μία δικογραφία, η οποία κατασκευάστηκε ως "σενάριο" στο Τμήμα Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ο κ. Κούγιας, κατήγγειλε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ξυλοκοπήθηκε στην Αστυνομία για να ομολογήσει το έγκλημα, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

«Όταν σου λέω έφαγε ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε. Άλλο αν εκείνες τις ημέρες η μάνα και η αδελφή της δεν έκαναν κάτι γι αυτό, μέσα στον πανικό που υπήρξε. Ισχύει ότι σας λέω. Εφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η κατηγορουμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος στον Σκάι Πάτρας.

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας τα’ βαλε με τον Γρηγόρη Λέων και τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα, ενώ χαρακτήρισε «σενάριο» την δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία στην Αθήνα. Όπως είπε «παίρνω μία δικογραφία, την διαβάζω και βλέπω, και κρίνω τα στοιχεία. Εχω βάλει ανθρώπους να ομολογήσουν αν κρίνω ότι όντως είναι ένοχος».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε πως «η υπόθεση αυτή είναι μία δικογραφία η οποία κατασκευάστηκε ως «σενάριο» στο Τμήμα Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής και στη συνέχεια αυτό το σενάριο φτιάχτηκε μετά από την παρουσία ορισμένων τύπων στην τηλεόραση, όπως του γνωστού ιατροδικαστή (εννοεί τον Γρηγόρη Λέων), ο οποίος ούτε σακάκι δεν προλάβαινε να αλλάξει και έβγαινε σε όλα τα κανάλια πρωί μεσημέρι βράδυ, προφανώς αποσκοπώντας σε πολιτική καριέρα. Φτιάχτηκε λοιπόν ένα κλίμα. Και στη συνέχεια συμπληρώθηκε το σενάριο και έκανε το λάθος ο κ. Τσιάρας με τις γνωμοδοτήσεις αυτού του ανθρώπου που είναι στέλεχος της ΝΔ και άρχισε να συμπληρώνει. Στη συνέχεια ήρθαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας και έφτιαξαν μία έκθεση ιδεών, και αγνόησαν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις των ατόμων που τις είχαν κάνει όπως η κυρία Τσιόλα στην Πάτρα και στο τέλος έφεραν και έναν απλό γιατρό από τη Θεσσαλονίκη να πιστοποιήσει ένα πρόβλημα στην καρδιά. Με όλα αυτά που σας ανέφερα είναι προφανές ότι θέλω να δω την δικογραφία περαιτέρω γιατί μου λείπουν στοιχεία. Θα ζητήσω ένα μήνα προθεσμία».

Φωτογραφία: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News