Ασέλγεια στο Αγρίνιο: Τι ζωγράφισε ο 4χρονος και αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε

Ελλάδα
Ασέλγεια στο Αγρίνιο: Τι ζωγράφισε ο 4χρονος και αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη ζωγραφιά του αγοριού έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του 4χρονου - Στη δεύτερη, το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη

Τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του άνδρα που το κακοποιούσε, αποτύπωσε στο χαρτί το 4χρονο αγόρι με αποτέλεσμα οι ειδικοί να αντιληφθούν ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου αγοριού αποτέλεσαν την αφορμή ώστε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση ασέλγειας σε βάρος του από έναν 28χρονο από το Αγρίνιο, μία υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα.

Ο πατέρας του παιδιού εντόπισε δύο ζωγραφιές του γιου του, που του έκαναν εντύπωση και τις έδειξε σε παιδοψυχολόγο, ο οποίος και ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η ζωγραφιά του αγοριού έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του 4χρονου.

Η δεύτερη αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του σοκ. Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη. Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα και τον γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του 28χρονου.

Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονέων του 4χρονου. Ο 28χρονος την περίοδο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον ανήλικο, υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδες της περιοχής (άνοιξη – καλοκαίρι του 2021), γι’ αυτό και επελήφθη της υπόθεσης η Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι εξετάζεται σοβαρά και ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου στην υπόθεση.

Γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ο 28χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 4χρονο αγόρι

Ερωτήματα έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της είδησης ότι ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο, κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς ουδέποτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Προχθές η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου ποδοσφαιριστή και έτσι έγινε η αποκάλυψη ότι παραμένει ελεύθερος και δεν έχει συλληφθεί, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη.

Το καλοκαίρι του 2021 οι γονείς του 4χρονου προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του 28χρονου, ο οποίος εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την στρατιωτική θητεία του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν φαντάρος.

Ο 28χρονος κατέθεσε ανωμοτί και πριν από λίγο καιρό του ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, αδίκημα που αποτελεί κακούργημα. Στη συνέχεια δόθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν πρέπει να βγει ένταλμα σύλληψης, και πλέον αναμένεται να τον φωνάξει για απολογία και τότε θα βγάλει το ένταλμα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου, Παντελής Βαμβακάς με δηλώσεις του στο sinidisi.gr υποστήριξε ότι η κλήση του φερόμενου ως δράστη θα γίνει το προσεχές διάστημα. «Πρόκειται για εξακολουθητικές πράξεις κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας του παιδιού που είναι βαρύτατες αν και δεν έχει διαπραχθεί βιασμός. Η διαδικασία που έχει γίνει είναι η σωστή εφόσον έχει ασκηθεί η δίωξη», εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας ο οποίος αναμένει τάχιστη έναρξη της δίκης μετά την απολογία του Δ. Κραβαρίτη έχοντας, όπως αναφέρει εμπιστοσύνη σε όσους έχουν εμπλακεί.

«Αν κάτι πρέπει να μείνει στην κοινωνία πέρα από την ανάγκη να προστατευθεί το αθώο παιδί και να αποδοθεί Δικαιοσύνη, είναι ότι οι ανακριτές στρατοδίκες και οι αξιωματικοί της Αστυνομίας του Αγρινίου επέδειξαν μεγάλη επιστημονική επάρκεια αλλά και ευαισθησία πάνω στο ζήτημα. Προσέγγισαν το θέμα με εγκληματολογικές γνώσεις που φανερώνουν υψηλή κατάρτιση αλλά και σεβασμό. Η διεύθυνση της τοπικής Αστυνομίας έβαλε στην υπόθεση αξιωματικό που είδε το θέμα με ευγένεια και με παιδαγωγικές μεθόδους, ενώ αναμίχθηκε παιδοψυχολόγος που έκανε την δουλειά σωστά πριν την παραλάβουν οι ανακριτές στα Γιάννενα» τόνισε ο κ. Παντελής Βαμβακάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News