Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει το ζεϊμπέκικο του Αργυρού και γίνεται viral

Life
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει το ζεϊμπέκικο του Αργυρού και γίνεται viral

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα από την Κινέτα που περνά τα καλοκαίρια της και θέλησε να διασκεδάσει με την παρέα της. Μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους της μεγάλης επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού “Αθήνα μου”

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βγήκε με τους φίλους της σε ταβερνάκι και το έριξε στον χορό. Επέλεξε να αποδείξει για άλλη μια φορά τις χορευτικές της ικανότητες χορεύοντας το ζεϊμπέκικο του Κωνσταντίνου Αργυρού και το βίντεο έγινε viral.

Η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα από την Κινέτα που περνά τα καλοκαίρια της και θέλησε να διασκεδάσει με την παρέα της. Μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους της μεγάλης επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού “Αθήνα μου”.

Ένας χρήστης του TikTok που βρισκόταν στο σημείο δημοσίευσε βίντεο με το ζεϊμπέκικο της Ζωζώς Σαπουντζάκη το οποίο στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αχ… Τι όμορφα που επέστρεψα στην Αθήνα μου παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα απόψε… Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα… Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να είμαστε καλά. Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε… Σας αφιερώνω αυτή την ζεμπεκιά», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News