Στην «Κρήτη Σήμερα» ο Youtuber των βουνών που φωτογραφίζει αστέρια (βίντεο)

Κρήτη
Στην «Κρήτη Σήμερα» ο Youtuber των βουνών που φωτογραφίζει αστέρια (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος, τα τελευταία χρόνια κοιμάται στα βουνά, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, με απώτερο σκοπό να απαθανατίσει τα αστέρια

Ο youtuber που επισκέπτεται βουνοκορφές, φωτογραφίζει τα αστέρια και έχει κάνει «πάταγο» στο διαδίκτυο, μίλησε στην «Κρήτη Σήμερα» για τις εμπειρίες του στο «απόκοσμο» περιβάλλον των βουνών, για τους επόμενους στόχους του και το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο.

Ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος, τα τελευταία χρόνια κοιμάται στα βουνά, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, με απώτερο σκοπό να απαθανατίσει τα αστέρια. «Στην αρχή μου άρεσε να γράφω διηγήματα σχετικά με τα βουνά, όταν έφτασα στα 20 αυτό που έγραφα, άρχιζα να το φωτογραφίζω» δήλωσε ο Κωνσταντίνος και συνέχισε «έπειτα, άρχισα να ανεβαίνω τις κορυφές βουνών για να έχω καλύτερη θέα στον νυχτερινό ουρανό. Μέσα από αυτή την αναζήτηση, κατάλαβα ότι είχα μέσα μου το μικρόβιο της ορειβασίας» εξήγησε ο ορειβάτης και φωτογράφος.

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έχει τις καλύτερες εντυπώσεις για την Κρήτη, μιας και έχει βρεθεί στο νησί μας, μίλησε για μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα βουνά. «Είχα μείνει στα Ιμαλάια, στην βόρεια πλευρά του Έβερεστ και ήταν μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες μου» δήλωσε ο ίδιος.

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος, ανέφερε το μήνυμα που θέλει να περάσει σε όσους τον παρακολουθούν, μέσα από τις δράσεις του. «Θα ήθελα οι άνθρωποι να περνούν χρόνο έξω στα βουνά, να αποσυνδεθούν από τα τηλέφωνα και να ζήσουν το μαγικό τοπίο της φύσης» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News