Απίστευτη ιστορία: Πελάτες χρεώθηκαν καφέ που δεν παρήγγειλαν … αλλά τους τον έφεραν για να διώξει τις σφήκες (βίντεο)

Ελλάδα
Απίστευτη ιστορία: Πελάτες χρεώθηκαν καφέ που δεν παρήγγειλαν … αλλά τους τον έφεραν για να διώξει τις σφήκες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγανακτισμένοι πελάτες, ζήτησαν από τους υπεύθυνους του καταστήματος να απαλλαγούν από τις σφήκες που τους είχαν περικυκλώσει και δεν τους άφηναν σε ησυχία - Οι άνθρωποι του μαγαζιού τους έφεραν καφέ εξηγώντας πως πρόκειται για πατέντα που διώχνει τις σφήκες

Όλα συνέβησαν σε εστιατόριο της Μυτιλήνης...

Αγανακτισμένοι πελάτες, ζήτησαν από τους υπεύθυνους του καταστήματος να απαλλαγούν από τις σφήκες που τους είχαν περικυκλώσει και δεν τους άφηναν σε ησυχία.

Οι άνθρωποι του μαγαζιού τους έφεραν καφέ και μάλιστα καμένο...τον οποίο οι πελάτες κοίταξαν με απορία όταν τους τον σέρβιραν καθώς δεν τον είχαν παραγγείλει.

Τότε λοιπόν οι άνθρωποι του καταστήματος τους εξήγησαν ότι πρόκειται για μια πατέντα που συνηθίζεται και ο «μύθος» λέει πως διώχνει τις σφήκες.

Μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο οι πελάτες δέχτηκαν τον καφέ.

Όταν όμως ήρθε η ώρα να πληρώσουν -και σημειωτέον κανείς δεν είχε πάρει καφέ αλλά φαγητό και αναψυκτικά- είδαν μετά εκπλήξεως πως είχαν χρεωθεί με 1 ευρώ επιπλέον τον καφέ.

Ο άνθρωπος πλήρωσε, δεν έκανε θέμα, αλλά φεύγοντας είπε στον καταστηματάρχη, «δεν είναι όλα λεφτά», χωρίς όμως να λάβει κάποια απάντηση...

Όταν τον ρώτησαν από το στούντιο αν ήταν εσπρέσο ο καφές, είπε, ευτυχώς όχι γιατί «θα είχε πληρώσει 5 ευρώ». 

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News