Φρίκη στη Νέα Ιωνία: Αλυσοδεμένη για μέρες κρατούσε 38χρονη ο σύντροφός της (βίντεο)

Ελλάδα
Φρίκη στη Νέα Ιωνία: Αλυσοδεμένη για μέρες κρατούσε 38χρονη ο σύντροφός της (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τουλάχιστον πέντε ημέρες κρατούσε αλυσοδεμένη την 38χρονη ο σύντροφός της σε ένα διαμέρισμα στην Νέα Ιωνία και την κακοποιούσε σεξουαλικά - Η γυναίκα έκανε νοήματα στους αστυνομικούς από το διαμέρισμα στο οποίο ήταν κλεισμένη για να τη δουν και να τη βοηθήσουν

Την απόλυτη φρίκη ζούσε μια 38χρονη γυναίκα για πέντε ολόκληρες μέρες στη Νέα Ιωνία.

Ο 58χρονος σύντροφός της την κρατούσε αλυσοδεμένη για τουλάχιστον πέντε ημέρες, όπως μεταδίδει το Mega, ενώ στο ίδιο διάστημα την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Τέλος στο δράμα της έβαλαν οι γείτονες, οι οποίοι κάποια στιγμή άκουσαν φωνές και κάλεσαν την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με τους γείτονες να τους υποδεικνύουν το σημείο όπου ακούγονταν οι φωνές.

Νοήματα στους αστυνομικούς έκανε η 38χρονη

Αφού βρήκαν το διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι, τους άνοιξε ο 58χρονος. Στην ερώτηση των αστυνομικών τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε «όλα είναι καλά». Οι αστυνομικοί όμως, διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία τους έκανε κάποια νοήματα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα, με τη γυναίκα να καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο σύντροφός της με την απειλή όπλου.

Σημειώνεται πως μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια ο 58χρονος και ένα πολεμικό όπλο.

Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης, νόμου περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News