Μεσσηνία: Μάχη για τη ζωή δίνει το βρέφος από την Κυπαρισσία - Για «κακιά στιγμή» μιλάει ο πατέρας του!

Ελλάδα
Μεσσηνία: Μάχη για τη ζωή δίνει το βρέφος από την Κυπαρισσία - Για «κακιά στιγμή» μιλάει ο πατέρας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωί της Τετάρτης θα απολογηθεί στον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας του βρέφους 4 μηνών, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 10:30, ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας του τεσσάρων μηνών βρέφους από την Κυπαρισσία, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία. Ο πατέρας φέρεται να κακοποίησε βάναυσα το μικρό κοριτσάκι, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Η νεαρή μητέρα του βρέφους, η οποία επίσης συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη και θα οδηγηθεί κι εκείνη στη δικαιοσύνη την Τετάρτη, καθώς κατηγορούνται από κοινού για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομική της Ασφάλειας Καλαμάτας στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν ένα όπλο, σφαίρες και μικροποσότητα χασίς.

«Κακιά στιγμή»

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου πατέρα, ο 20χρονος δεν γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει το κλάμα του παιδιού και πως είναι σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «κακιά στιγμή», σημειώνοντας πως η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού παραμένει στο πλευρό του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων περιγράφουν την κατάστασή του παιδιού ως εξαιρετικά σοβαρή και «μεγάλο στοίχημα» το να σωθεί η ζωή του. Όπως δήλωσε ο διοικητής του «Παίδων» Εμμανουήλ Παπασάββας, το βρέφος είναι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ με κρανίοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News