Δολοφονία στην Καβάλα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με θύμα τον 52χρονο έξω από μαρμαράδικο

Ελλάδα
Δολοφονία στην Καβάλα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με θύμα τον 52χρονο έξω από μαρμαράδικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δράστης φέρεται να είναι ένας 25χρονος φίλος του - Πώς «στήθηκε» η ενέδρα θανάτου

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία με θύμα 52χρονο στη Καβάλα. Δράστης φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, ένας 25χρονος φίλος του ο οποίος φέρεται να ομολόγησε.

Ισχυρίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ότι στο παρελθόν το θύμα τού έκανε bullying και ειδικότερα πως ήταν η αιτία να απολυθεί από την εταιρία μαρμάρων που δούλευαν μαζί.

Πώς «στήθηκε» η ενέδρα θανάτου

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου. Ο 52χρονος, όπως κάθε πρωί περίπου στις 6, έφτασε στο μαρμαράδικο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και πριν προλάβει να βγει από αυτό, δέχθηκε πυρά από άγνωστο δράστη ή δράστες. Μάλιστα, φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα και μόλις τον πυροβόλησαν και αμέσως εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μετά το άγριο έγκλημα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Στο επίκεντρο μπήκαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής που κατά πληροφορίες κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο. Μάλιστα, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονταν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News