Δένδιας: Υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης ΥΠΕΞ Ελλάδας και Δομινικανής Δημοκρατίας στη Ν. Υόρκη

Ελλάδα
Δένδιας: Υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης ΥΠΕΞ Ελλάδας και Δομινικανής Δημοκρατίας στη Ν. Υόρκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Δένδιας αναμένεται σήμερα να συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών της Τζαμάικα Καμίνα Τζόνσον Σμιθ (Kamina Johnson Smith), ενώ θα συμμετάσχει σε εκδήλωση υψηλού Επιπέδου «Πρόληψη διαρροής Δεξαμενοπλοίου Safer στην Ερυθρά Θάλασσα» που διοργανώνει ο Ολλανδός υπουργός Εξωτερικών Βόπκε Χούκστρα (Wopke Hoekstra)

Με τον ομόλογό του της Δομινικανής Δημοκρατίας Ρομπέρτο Αλβάρεζ Γκιλ (Roberto Alvarez Gil) συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

«Υπογραφή μνημονίου κατανόησης υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Δομινικανής Δημοκρατίας για σύσταση Μηχανισμού Πολιτικών Διαβουλεύσεων. Συζήτηση για διμερείς σχέσεις, Καραϊβική και συνεργασία σε διεθνείς και περιφερειακούς οργανισμούς».

Επίσης, ο Νίκος Δένδιας αναμένεται σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, να συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών της Τζαμάικα Καμίνα Τζόνσον Σμιθ (Kamina Johnson Smith), ενώ θα συμμετάσχει σε εκδήλωση υψηλού Επιπέδου «Πρόληψη διαρροής Δεξαμενοπλοίου Safer στην Ερυθρά Θάλασσα» που διοργανώνει ο Ολλανδός υπουργός Εξωτερικών Βόπκε Χούκστρα (Wopke Hoekstra).

Κατόπιν, θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ (Nayef Falah Al-Hajraf) και με την υπουργό Εξωτερικών του Παναμά Έρικα Μουίνες (Erika Mouynes).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News