Πάτρα: Πατέρας παγίδευσε 50χρονο που παρενοχλούσε την κόρη του μέσω social media (βίντεο)

Ελλάδα
Πάτρα: Πατέρας παγίδευσε 50χρονο που παρενοχλούσε την κόρη του μέσω social media (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της 12χρονης, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας της οικογένειας - Ένας 50χρονος, παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών

Ραντεβού με την 12χρονη την οποία παρενοχλούσε μέσω των social media, νόμιζε ότι κατάφερε να κλείσει 50χρονος, ο οποίος όμως έπεσε στην παγίδα που του έστησε ο πατέρας του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι γονείς κατάλαβαν πως η 12χρονη κόρη τους ασχολείται παραπάνω από όσο θα έπρεπε με τον υπολογιστή της και συγκεκριμένα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μια ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ. Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πως προσπάθησε να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι», τόνισε ο πατέρας.

«Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή, τι όμορφη που είσαι και άλλα αισχρά» φαίνεται να έγραφε ο 50χρονος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πατέρας.

Τα μηνύματα όπως λέει ο πατέρας της 12χρονης, είναι αισχρά και αρρωστημένα.

Ο 50χρονος κάνει το λάθος και κλείνει ραντεβού, νομίζοντας πως στα μηνύματά του την συγκεκριμένη στιγμή, απαντάει η 12χρονη.

Για κακή του τύχη όμως πίσω απο την συνομιλία, κρυβόταν ο πατέρας του κοριτσιού.

«Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε», τονίζει ο πατέρας περιγράφοντας το πώς αποκαλύφθηκαν τα "πονηρά" σχέδια του 50χρονου. 

Παλιός γείτονας ο δράστης

Πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας. Ένας 50χρονος που είναι παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών.

«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30 – 40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα» ανέφερε.

Μετά τη σύλληψη, ο 50χρονος δήλωσε μετανιωμένος. Τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.

Ο 50χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, θα απολογηθεί αύριο, με τον πατέρα της ανήλικης να ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, που θα είναι όπως λέει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βάζουν στόχαστρο ανήλικα παιδιά.

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου: Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News