Μάντζος: «Η ΝΔ «κλείνει το μάτι» στα ακροδεξιά και νεοσυντηρητικά ακροατήρια»

Ελλάδα
Μάντζος: «Η ΝΔ «κλείνει το μάτι» στα ακροδεξιά και νεοσυντηρητικά ακροατήρια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Για να καλύψει τις δικές της βαρύτατες ευθύνες, η κυβέρνηση της ΝΔ, σκόπιμα και μεθοδικά, συντηρεί, ημέρες τώρα, ένα θρίλερ κατασκόπων με «αόρατους εχθρούς»», τόνισε ο κ. Μάτζος

Επανερχόμενος στα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, προχώρησε σε δήλωση, με την οποία κατηγορεί εκ νέου την κυβέρνηση για το θέμα.

«Για να καλύψει τις δικές της βαρύτατες ευθύνες, η κυβέρνηση της ΝΔ, σκόπιμα και μεθοδικά, συντηρεί, ημέρες τώρα, ένα θρίλερ κατασκόπων με «αόρατους εχθρούς»», είναι το εισαγωγικό του σχόλιο.

«Πρώτα ήταν η αναφορά σε Ουκρανία και Αρμενία, που διαψεύστηκε από τις πρεσβείες τους, διασύροντας τη χώρα μας διεθνώς, καθώς και οι αόριστες υπόνοιες για την Κίνα. Τώρα, στον κατάλογο των αστήρικτων ισχυρισμών, προστίθενται η Ρωσία και η Τουρκία -σε μια κορυφαία διεθνή εφημερίδα από έναν κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης», υποστηρίζει ο Δ. Μάντζος, που συμπεραίνει κλείνοντας:

«Είναι πλέον σαφές ότι η ΝΔ «κλείνει το μάτι» στα ακροδεξιά και νεοσυντηρητικά ακροατήρια. Αυτή, όμως, η επιλογή αυτοσυντήρησης δεν προσβάλλει απλώς τη νοημοσύνη των πολιτών, αλλά θίγει τις διεθνείς σχέσεις της χώρας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News